Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Gaat u binnenkort uw tuin flink aanpakken, winterklaar maken of onderhouden? Daar komt natuurlijk veel groen- en grond afval bij kijken. Geen zorgen, Afvalcontainers Zeeland biedt diverse containers waarmee u snel en efficiënt tuinafval kunt afvoeren. Maar welke container heeft u nou nodig voor zo’n grote tuinverbouwing? Hier komen we op terug in dit artikel dus lees snel verder!

Diverse soorten tuinafval containers

Welke tuinafval container kiest u nou eigenlijk voor uw tuinverbouwing? Er zijn diverse, soorten afval en om deze reden zijn er dan ook verschillende containers in ons aanbod. Wanneer u te maken krijgt met snoei- en maaiafval, plantenresten, struiken en GFT-afval, dan kiest u voor de groenafval container. Heeft u te maken met verschillende soorten grondafval zoals zand, veen, (tuin)aarde, klei, graszoden of grasmatten, ga dan voor de grondcontainer.

Te maken met een totaal andere afvalstroom in uw tuin? Maak dan een keuze uit het overige aanbod aan containers in onze webshop. Deze bestaan uit de grofvuilcontainer, de bouwcontainer, de houtcontainer en de puincontainer. Alle containers zijn hierbij te krijgen in diverse formaten, namelijk in 3m3, 6m3 en 10m3 waarbij u bij de 10m3 container de keuze heeft uit een open en gesloten container.

Hoe bestel ik zo’n container?

Een tuinafval container huren is in slechts vier stappen gedaan, hieronder stap voor stap uitgelegd:

Stap 1: Kies de gewenste afvalcontainer voor uw afvalstroom en klik op ‘Bestel direct’. Ga vervolgens naar uw winkelmandje om de bestelling te voltooien.

Stap 2: Vul uw gegevens in. Nadat u alles heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden klikt u op ‘bestelling plaatsen’.

Stap 3: Kies de gewenste betalingsmethode en rond de bestelling af via IDEAL.

Stap 4: Wij komen uw container op de gewenste datum en locatie plaatsen.

Wanneer u klaar bent met de container of wanneer de container vol is, maakt u simpelweg een ophaalafspraak waarna wij uw container zo snel mogelijk komen ophalen.

Wat kost me dat, zo’n tuinafval container huren?

Een container huren doet u bij Afvalcontainers Zeeland tegen een voordelig all-in tarief. De kosten voor het plaatsen van de container, het ophalen van de container, het verwerken van afval (inclusief milieutoeslagen) en vier weken containerhuur zijn namelijk al inbegrepen in het tarief. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en hoeft u niet voor verassingen te komen staan. De prijzen zelf zijn afhankelijk van de containersoort die u kiest (de afvalstroom) en het containerformaat. De ene afvalstroom vereist namelijk meer handelingen bij het verwerken dan de andere afvalstroom en om deze reden is het dan ook dat de containerprijzen onderling verschillen van elkaar.

Wilt u de container langer huren dan 4 weken? Dan wordt er huur in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen €2,- (excl. BTW) per dag.

Direct een tuinafval container huren?

Ga dan direct naar onze webshop en kies de container die bij uw afvalstroom past! Heeft u vragen over het huren van een container? Of heeft u advies nodig bij het uitzoeken van de juiste container? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0113 – 383745 of te mailen naar info@zeelandafvalcontainers.nl, we helpen u graag!