Skip to main content
 • Geen borg
 • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
 • Bestellen zonder account mogelijk
 • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Puincontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Puincontainer huren

Heeft u binnenkort een project waarbij u een grote container voor puinafval nodig heeft? Dan is een puincontainer huren niet alleen een slimme, maar ook een nodige zet. Via de webshop van Zeeland Afvalcontainers kunt u voordelig en snel een puinbak huren in Zeeland of West-Brabant. Een puincontainer is ideaal wanneer u flink aan het verbouwen bent in een huis of tuin. In de puincontainer kunt u namelijk puin afvoeren zoals (bak)stenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen. Eén van de voordelen van een puincontainer huren is dat u het puinafval in één keer kunt afvoeren. U bespaart dus benzine kosten op alle ritten die u niet meer naar het milieupark hoeft te maken. Tevens kunt u de tijd die u kwijt zou zijn aan het afvoeren nu goed gebruiken om uw klus af te maken.

Vragen? Bel direct: 0113-383745 / Veelgestelde vragen

 • Stenen
 • Bakstenen
 • Metselpuin
 • Grindtegels
 • Dakpannen
 • Gips
 • Asfalt
 • Dakgrind
 • Ander afval dan puin
 • Puinzakken
 • Asbest/asbest vergelijkend materiaal
 • Gasbeton

Vind alle informatie over puin afvoeren

In heel Zeeland en West Brabant kunt u een puincontainer huren en laten plaatsen. Woont of werkt u niet in Zeeland of West Brabant? Geen probleem! Wij leveren namelijk afvalcontainers in heel Nederland. Heeft u specifieke vragen omtrent een puincontainer huren of puin afvoeren? Of wellicht over de kosten puincontainer? Schroom niet en bel dan naar 0113-383745 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Containers voor al uw benodigdheden

In de webshop van Zeeland Afvalcontainers kunt u een puincontainer huren met 2 inhoudsmaten: een puincontainer 3m³ of een puincontainer 6m³. Wij adviseren u om de verwachte hoeveelheid puinafval naar boven af te ronden. Wij zien namelijk vaak dat de uiteindelijke hoeveelheid puin meer is dan de klant verwachtte.

Daarnaast bieden wij ook een breed spectrum aan andere containers om er zeker van te zijn dat u altijd al uw afval kwijt kan. Van bouwafval- tot groenafvalcontainers; wij hebben het allemaal. Op elke containerpagina staat precies vermeld wat er wel en niet in de container mag, zodoende weet u altijd of u goed zit met de door u uitgekozen container. Heeft u alsnog vragen over wat nou wel of niet in een container puinafval mag? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!

Hoe lang mag een puincontainer blijven staan?

De puincontainer die u huurt, mag vier weken blijven staan zonder dat dat extra kosten met zich meebrengt. Ook het plaatsen en ophalen van de puinbak is bij de huurprijs inbegrepen, net als eventuele milieutoeslagen. Houdt er wel rekening mee dat voor elke dag dat u de container langer wilt huren dan de afgesproken termijn van vier weken, er € 2,- per dag in rekening wordt gebracht.

Advies bij een puincontainer huren

U wilt natuurlijk meteen de meest geschikte puincontainer huren die groot genoeg is om al uw puinafval af te voeren. Daarom adviseren wij u graag welk formaat puincontainer u het beste kan huren: puincontainer 3m³ of een puincontainer 6m³.

U kunt een puincontainer huren als u uitsluitend schoon puin gaat afvoeren. Gaat u naast puin afvoeren ook zaken als hout, plastic en/of glaswol afvoeren? Dan kunt u beter gaan voor een bouwafval container. Daar kunt u de genoemde zaken zonder extra toeslagen in kwijt.

Iets anders dan een puincontainer huren?

Gaat u bij nader inzien geen puin afvoeren maar ander soort afval? Ook dan bent u bij Zeeland Afvalcontainers aan het juiste webadres! In onze webshop vindt u namelijk ook een ruim aanbod aan tuinhoutcontainers, containers voor andere houtsoorteneen container voor grofvuil en containers voor afval van bijvoorbeeld verbouwingen. Wanneer u een van de containers op doordeweekse dagen voor 13:00 uur bestelt, kunnen wij deze vaak de volgende dag al plaatsen op de afgesproken plek. Is deze locatie moeilijk bereikbaar? Neem dan contact met ons op. In dat geval kunnen we samen met u kijken naar een geschiktere locatie.

Wat kost het huren van een puincontainer?

Bij het verhuren van onze containers hanteren we all-in prijzen. Hier is de huurperiode van vier weken inbegrepen, evenals zowel het plaatsen als ophalen van de container en eventuele milieutoeslagen. Hierdoor zorgen wij er bij Zeeland Afvalcontainers voor dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Zoals wij al eerder benoemden: voor elke dag ná vier weken dat u de container blijft gebruiken wordt er een huurtarief van € 2.- per dag in rekening gebracht. Heeft u nog niet de informatie gekregen die u zocht? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Waar kunt u onze puincontainer huren?

U kunt onze container huren door heel Zeeland, in de grotere plaatsen zoals Middelburg en Vlissingen, maar ook in Koewacht en Kortgene.