Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Ja zeker! Een goedkope container huren is goed voor jou en goed voor het milieu! We lopen ontzettend achter op de klimaatdoelstellingen die zijn gesteld om een significante vermindering in broeikasgassen te kunnen realiseren. Sterker nog, de wereldwijde CO2 is weer aan het stijgen en flink ook. De verwachting is dat we in het jaar 2030, slechts een achtste van de vereiste verlaging in uitstoot zullen behalen om de opwarming van de aarde onder de 1.5 graad te houden. Een onvermijdbare versnelling in het ijsverlies, zal een snelle toename veroorzaken in de stijging van de zeespiegel en dit zal grote gevolgen hebben voor de samenleving, met name voor Nederland. We zullen daarom met z’n allen de schouders eronder moeten zetten en dit begint al op individueel niveau, door bijvoorbeeld een goedkope container te huren.

Van particulier tot zakelijk niveau

Natuurlijk is het probleem niet opgelost met een goedkoper container huren op individueel niveau maar het is wel al een begin wanneer iedereen zijn of haar steentje bijdraagt: of dit nu is door een goedkope container huren, het scheiden van je huishoudelijk afval of het hergebruiken van zo veel mogelijk producten in en om je huis. Veel landen doen te weinig moeite voor de klimaatdoelstellingen en een partij die dit probleem aanpakt ontbreekt voor alsnog. Landen zouden soms zelfs miljarden tonnen aan CO2-uitstoot verbloemen of achterhouden. Het gevolg is dat de CO2-uitstoot opnieuw bijna op het niveau is van voor de COVID-19 pandemie.

Gelukkig worden er ook genoeg initiatieven genomen, naast een goedkope container huren op particulier niveau. Ondanks de enorme druk die de zorg al heeft door de pandemie, zullen acht ziekenhuizen in Nederland zich in gaan zetten voor het recyclen van medisch afval om de uitstoot van CO2 te verlagen. Dit zou de uitstoot van Nederland in totaal al met zo’n 1% kunnen verlagen. Daarnaast zijn er ook genoeg bedrijven die zich niet alleen richten op verduurzaming van het productieproces vanwege marketingdoeleinden, maar echt naar waarheid handelen om de verlaging van de CO2-uitstoot te bevorderen.

Waarom is een goedkope container huren milieuvriendelijk?

Een container huren is goed voor het milieu gezien het huren van een container, verschillende voordelen heeft voor het milieu. Door een goedkope container huren, hoef jij niet meer naar de milieustraat en alleen dit scheelt al in CO2 uitstoot gezien een afvalverwerker een stuk efficiënter is in het afvoeren van afval dan alle individuele consumenten die dit zelf doen. Daarbij zorgt een afvalcontainer huren voor de optimale scheiding van afval, dan wel door jou (zie alle containers) of door de afvalverwerker (zie huren grofvuil container). Tot slot komt het afval, met een goedkope container huren, op de juiste plek terecht voor de verwerking van afval tot nieuwe grondstoffen en het recyclen van materialen.

Verschillende goedkope containers huren?

Containers zijn er in verschillende soorten en maten. Lees je daarom goed in zodat je goed weet welke container geschikt is voor jouw situatie. Wat betreft de verwachtte hoeveelheid afval, is het verstandig om deze hoeveelheid naar boven af te ronden. De ervaring leert namelijk dat de daadwerkelijke hoeveelheid, negen van de tien keer hoger uitvalt dan de hoeveelheid die je van te voren bedacht had.

Goedkope container huren?

Wil je graag een goedkope container huren? Bekijk dan snel alle containers in ons aanbod en bestel binnen slechts enkele container die past bij jouw type klus. Een container huren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste container? Of heb je vragen over een goedkope container huren? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!