Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

De uitbraak van het coronavirus brengt veel nare gevolgen met zich mee; mensen komen massaal (al dan niet werkloos) thuis te zitten, we mogen niet meer naar school en ook onze favoriete activiteiten zoals de sportschool en bioscoop sluiten voorlopig hun deuren. De hele wereld staat even stil. Saai, zult u denken. Fout! Mogen we u één tip geven? Begin uw extra vrije tijd goed door een afvalcontainer te huren. Met deze tips kunt u effectief in en rondom het huis opruimen.

1. Pak elke dag een kleine klus aan

We kennen het allemaal; we beginnen aan een klus en voordat we ermee klaar zijn zijn we alweer aan iets anders begonnen. Onhandig.. Hoe u dit oplost? Simpel. Maak een lijstje van alle klusjes die je nog moet doen. De badkamer verbouwen, het schuurtje leeghalen.. Kies per dag één klus uit zodat het lekker overzichtelijk blijft. Voor elke klus kunt U bij ons een afvalcontainer huren!

2. Gebruik de Kon Mari methode

De Konmari Methode is overgewaaid vanuit Azië en is onder de perfectionisten een echte trend, maar bij anderen misschien wat minder bekend. De methode is zo populair dat het zelfs als een eigen werkwoord heeft gekregen (konmari-en). De Kon Mari methode bestaat uit een aantal categorieën waardoor u effectiever dan ooit uw spullen opruimt of weggooit. Werkt echt! Zoek het maar eens op. Bent u er achter gekomen dat u wel erg veel afval heeft om weg te gooien? Dan kan het huren van een afvalcontainer de perfecte oplossing zijn!

3. Begin bij de kleine klusjes

Soms heeft u helemaal geen zin om op te ruimen maar weet u dat het er echt wel eens tijd voor is. Wanneer u begint bij de wat kleinere klusjes helpt dit u om de drempel weg te werken. U kunt op deze manier rustig naar de grotere klussen toe werken. Er is overigens genoeg tijd! Begin bij het opruimen van rondslingerende lege flesjes en eindig bijvoorbeeld bij het opruimen van de schuur. Wilt u voor de grotere klus een afvalcontainer huren? Dat kan hier.

4. Afvalcontainer huren per categorie

Opruimen in categorieën is handig, vooral wanneer u een afvalcontainer wilt huren. Het is makkelijker om de juiste afvalcontainer te huren én u weet waar u aan toe bent. Gaat u eerst in de tuin aan de slag of kiest u ervoor om de badkamer te verbouwen? Elke klus vraagt om een andere afvalcontainer. Weet u niet welke afvalcontainer u moet huren (of juist wel) en wilt u er één bestellen? Neem dan contact met ons op! Benieuwd naar de ervaring van andere? Alle reviews kunt u hier lezen.

De coronacrisis is in veel opzichten erg vervelend maar brengt aan de andere kant ook wel een voordeel met zich mee. We hebben eindelijk genoeg tijd om alle rommel eens grondig aan te pakken. Met deze tips in combinatie met het huren van een afvalcontainer komt u ongetwijfeld de coronacrisis door! Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen beginnen met opruimen? U kunt hier een afvalcontainer huren.