Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Wanneer u gaat verbouwen kost dit best wat tijd en energie. U wilt daarom dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Om op dit moment te werken in een veilige en opgeruimde omgeving is een echte must. Bij een verbouwing waar u met veel en zwaar afval komt te zitten kunt u het beste een afvalcontainer bestellen. Waarom dat zo is leest u hier.

Een afvalcontainer bestellen zorgt voor minder ritjes naar de milieustraat…

en dit is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Hoe minder ritjes er nodig zijn, hoe minder Co2 er wordt uitgestoten. Dit heeft positieve gevolgen voor het milieu. Ook bespaart u heel wat benzinekosten omdat het niet meer nodig is om zelf naar de milieustraat te rijden. Gaat u een afvalcontainer bestellen? Dan hoeft de chauffeur maar een keer heen en weer te rijden.

U kunt veel meer afval kwijt in een afvalcontainer

Een afvalcontainer bestellen is om meerdere redenen erg voordelig. Een reden is dat u zelf het formaat kunt kiezen. Welke maat u ook kiest, het is een feit dat u veel meer afval in een afvalcontainer kwijt kunt dan in de achterbak van uw auto of in een aanhangwagen. Welk formaat u kiest kunt u helemaal zelf bepalen. Wel wordt er geadviseerd om uw schatting naar boven af te ronden zodat de afvalcontainer altijd ruim genoeg is.

Een afvalcontainer wordt gebracht en opgehaald

Het makkelijke van een afvalcontainer bestellen is dat deze altijd wordt gebracht en weer wordt opgehaald. U kunt zelf eenvoudig online een afvalcontainer bestellen en deze weer laten ophalen zodra u klaar bent of hem laten wisselen wanneer de afvalcontainer vol is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vervoer van de afvalcontainer met onze ophaalservice.

U creëert voor uzelf en anderen een veilige omgeving

Wanneer u gaat verbouwen komt er ongetwijfeld afval vrij. Als u te maken heeft met veel afval kan dit in sommige gevallen gevaarlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan struikelgevaar voor uzelf en andere klussers. Wanneer u tussendoor uw afval kwijt kunt in een afvalcontainer zorgt dat ervoor dat de omgeving waarin u werkt veiliger en opgeruimd is.

Een afvalcontainer bestellen heeft een positieve invloed op het milieu

U kunt voor veel verschillende afvalstromen een afvalcontainer bestellen. De reden hiervoor is dat gescheiden afval erg waardevol is. Afvalverwerkers kunnen gescheiden afval beter verwerken in het recycle-proces dan gemengd afval. Toch gebeurt het helaas nog te vaak dat ons afval in de verkeerde afvalstroom terecht komt. Dit zorgt ervoor dat de afvalstroom onzuiver is en in sommige gevallen niet meer geschikt is voor hergebruik. Dit is zonde want het hergebruiken van afval zorgt ervoor dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. De juiste afvalcontainer bestellen is dus erg belangrijk.

Afval afvoeren wordt gemakkelijker

Wilt u een afvalcontainer bestellen waar u meerdere afvalstromen tegelijk in kwijt kunt? Dan kunt u in veel gevallen een grofvuil container huren. Bij de openbare stortplaats moet u dit afval gescheiden inleveren, maar in een bouw- en sloopafval container kunt u (bijna) al het afval kwijt dat vrijkomt tijdens bouwen en slopen.

Een afvalcontainer bestellen heeft dus veel voordelen. Genoeg redenen om er een te huren, toch? Als u toch nog vragen heeft over een afvalcontainer bestellen of wanneer u op zoek bent naar persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Benieuwd naar de ervaring van andere? U leest het hier!