Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren

Heeft u binnenkort een container nodig omdat u uw huis of tuin gaat verbouwen? Denk dan aan Zeeland Afvalcontainers! Hier kunt u de container huren die u nodig heeft. Wilt u een container huren in Zeeland? Bestel dan gemakkelijk en online de container die u nodig heeft. Wij komen de container bij u thuis afleveren en weer ophalen. Zo gemakkelijk gaat dat. Wilt u meer weten over containers huren bij Zeeland Afvalcontainers, neem dan contact met ons op.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Container huren in Zeeland voor puin

Bij Zeeland Afvalcontainer kunt u een container huren voor puin. Deze containers hebben we beschikbaar in verschillende formaten, zodat u het puin van uw verbouwing goed en gemakkelijk kunt afvoeren. Wilt u een puin container huren in Zeeland? Bestel hier dan de juist container.

Bouwafval container huren

Bij een verbouwing van een woning of een bedrijfspand heeft u ontzettend veel bouwafval. Om dit sneller af te voeren is het bestellen van een bouwafval container in Zeeland aan te raden. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen op onze website.

Houtafval container huren

Na een tuinrenovatie of het slopen van een woning heeft u vaak veel houtafval over. Een container huren bij Zeeland Afvalcontainer scheelt op en neer rijden naar de stortplaats. Op deze manier wordt het hout gemakkelijk gescheiden en wordt de container vervoerd naar de juiste locatie en ook weer opgehaald.

Grofvuil container huren

Bent u op zoek naar een grofvuil container in Zeeland om te huren? Bestel de container op onze website. Binnen een paar klikken is de container besteld en dan staat die binnenkort op de gewenste locatie. Een grofvuil container is handig in een grote verbouwing van een woning of bedrijfspand.

Groenafval container huren in Zeeland

Voor veel groenafval zoals hooi, stro en struiken is een groenafval container huren een goede oplossing. Zeeland Afvalcontainers heeft verschillende formaten containers voor groenafval. Mocht de container tussentijds vol zitten, dan halen wij de container ook weer voor u op en leveren we een nieuwe lege container.

Grondafval container huren

Als u de grond in uw tuin gaat verversen en de oude grond moet afvoeren dan kunt u een grondafval container huren bij Zeeland Afvalcontainers. Doordat we de container bij uw woning kunnen plaatsen hoeft u niet heen en weer te rijden naar de stortplaats.

Tuinhout container huren

Met een tuinhout container verloopt de renovatie van uw tuin een stuk vlotter. U kunt hier van alles in afvoeren. We hebben hierin ook verschillende formaten containers. Wilt u ook een tuinhout container huren? Neem dan snel contact met ons op.

Container huren in Zeeland

Bent u op zoek naar de beste kwalitatieve containers die we gemakkelijk bij uw woning of bedrijfspand kunnen plaatsen? Zoek dan niet verder en huur een container in Zeeland bij Zeeland Afvalcontainers.

Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 3m3
Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 6m3-container-huren
Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 9m3-container-huren
container-huren-Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 10m3 Gesloten