Skip to main content
 • Geen borg
 • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
 • Bestellen zonder account mogelijk
 • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren Terneuzen

Gaat u op korte termijn een container huren in Terneuzen of omstreken? Dan bent u bij Zeeland Afvalcontainers aan het juiste adres. U heeft de keuze uit het huren van verschillende typen afvalcontainers van uiteenlopende afmetingen. Klik op de onderstaande button en huur snel en voordelig een afvalcontainer in Terneuzen die past bij uw klus! Container huren Terneuzen?

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Afvalcontainer Terneuzen voor al uw afval

Gaat u binnenkort uw huis verbouwen of uw tuin renoveren? Dan is een container huren in Terneuzen niet alleen slim, maar ook noodzakelijk! In een afvalcontainer kunt u namelijk in één keer veel afval kwijt, zonder dat u zelf niet meerdere keren naar de milieustraat hoeft te rijden. Bij Zeeland Afvalcontainers kunt u een afvalcontainer in Terneuzen huren voor allerlei soorten afval. Of het nu gaat om een bouwafval container, grofvuil container of een puincontainer huren: bekijk de mogelijkheden op onze website!

Hoe huur ik een container?

Online een container huren in Terneuzen is zeer eenvoudig! Met slechts een paar drukken op de knop kunt u al een container huren in Terneuzen. Op werkdagen besteld, is de volgende dag (binnen 24 uur) geleverd. Wanneer de afvalcontainer in Terneuzen eenmaal is geplaatst, mag de container vier weken blijven staan. Deze huurperiode is bij de prijs inbegrepen, evenals eventuele milieutoeslagen.

Hoe gaat het huren van een container in Terneuzen in zijn werking?

Eerst kiest u een type afvalcontainer waarin u uw afval mag afvoeren. Let er dus goed op dat u de juiste container kiest voor uw afval. Daarna volgt u een kort en eenvoudig stappenplan. Tijdens dit stappenplan kunt u kiezen uit drie formaten afvalcontainers en vervolgens bepaalt u de plaatsingsdatum van de afvalcontainer in Terneuzen. Ten slotte kunt u eenvoudig betalen en wordt de afvalcontainer geleverd op de door u gekozen datum. U ziet het: in slechts een paar muisklikken kunt u een afvalcontainer huren in Terneuzen. Wij leveren de container op de door u aangewezen plek, in heel de regio. Verwacht u dat deze moeilijk te bereiken is? Neem dan contact met ons op en wij zoeken samen met u naar een betere locatie.

Wat zijn de kosten van een afvalcontainer?

Omdat wij all-in prijzen hanteren, kunnen wij altijd het scherpste tarief bieden en komt u niet voor verrassingen te staan. In deze all-in prijs is de huurperiode van vier weken, plaatsing én het uiteindelijk ophalen van de afvalcontainer in Terneuzen inbegrepen! Er zijn dus voor u geen verborgen kosten. Mocht uw afvalcontainer in Terneuzen vol raken, dan kunt u de container laten wisselen. Zeeland Afvalcontainers wisselt deze namelijk graag voor u. Uw container wisselen kan via deze pagina. Daarnaast zijn er wel nog mogelijke variabele kosten waar we u graag op wijzen. Mocht u de container namelijk langer dan vier weken willen huren, dan kost dit € 2,- extra per dag nadat de termijn verlopen is.

Welke container heb ik nodig voor mijn project?

U kunt bij Zeeland Afvalcontainers terecht voor diverse typen afvalcontainers in de maten 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³ (gesloten). Door het ruime aanbod vindt u altijd de geschikte container voor uw klus. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke container u nodig heeft. Wij hebben daarom alvast de verschillende containers en de bijbehorende afvalsoorten op een rijtje gezet:

 • De puincontainer: de perfecte oplossing voor wanneer u aan het verbouwen bent in uw tuin of huis. U mag hierin dakpannen, grindtegels, stenen, bakstenen en metselpuin weggooien.
 • De bouwafval container: Deze afvalcontainer in Terneuzen is gemaakt voor uw verbouwingsafval of het afval dat u tegenkomt wanneer u een pand moet leegruimen. Onder andere glas, gips, papier, hout, puin en metalen mogen in deze container.
 • De houtafval container: Deze wordt veel gebruikt voor in de tuin maar ook zeker nuttig bij verbouwingen. Zoals u al raadt, mogen verschillende soorten hout in deze container. Dat zijn onder andere geperst hout, spaanplaat, houten platen, hardboard, kozijnen en zachtboard.
 • De grofvuil container: Deze afvalcontainer in Terneuzen is perfect voor groot en grof afval. Net als bij de bouwafval container mogen een groot aantal dingen hierin gedeponeerd worden, waaronder meubels, sanitair, puin, tegels, kunststof, metalen en fietsen.
 • De groenafval container: Voor al uw grote tuinprojecten is de groenafvalcontainer perfect! Hier mogen hooi, takken, GFT-afval, struiken, snoei- en maaiafval en plantenresten in
 • De grondafvalcontainer: Ideaal in combinatie met de groenafvalcontainer. Hetgeen wat bij uw tuinrenovatie niet in die container mag, mag wél in de grondafval container in Terneuzen. Denk hierbij aan veen, aarde, zand, grasmatten, klei, graszoden en tuinaarde.
 • De tuinhout container: de laatste in het rijtje tuinrenovatie benodigdheden is de tuinhout container. Deze is geschikt wanneer u een groot aantal houtsoorten in de tuin heeft die verwijderd moeten worden. Onder andere MDF hout, geïmpregneerd hout, spaanplaat, gecreosoteerd hout en hard- en softboard behoren tot tuinhout.

Wij bieden onze services aan door de gehele provincie Zeeland, dus onder andere in. Woont u bijvoorbeeld in Terneuzen en wilt u een afvalcontainer huren? Dan is Zeeland Afvalcontainers de partij die u hierbij kan helpen. Wij leveren echter ook containers in Zaamslag en afvalcontainers in Axel.

Hoe werkt het verhuurproces?

Heeft u op onze website gevonden wat u zocht? Dan kunt u uw aanvraag voor een afvalcontainer Terneuzen eenvoudig voortzetten. U maakt uw bestelling definitief door veilig te betalen via iDEAL. Vlug daarna gaan wij voor u aan de slag. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw afvalcontainer op de afgesproken locatie en datum geplaatst wordt. Is de klus geklaard en wilt u de afvalcontainer Terneuzen weer laten ophalen? Maak dan gebruik van de gratis ophaalservice.

Heeft u hulp nodig bij een afvalcontainer huren in Terneuzen? Wij staan u graag te woord. Stel al uw vragen gerust telefonisch via 0113-383745 of via het contactformulier.