Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren Roosendaal

Als u grote hoeveelheden afval wilt afvoeren, dan kunt u dit gemakkelijk doen door een container te huren in Roosendaal. Het gebruik van een container is veel efficiënter dan andere manieren om van afval af te komen en zorgt voor gemak bij iedere klus. Zo is een afvalcontainer ideaal om te gebruiken tijdens een verbouwing of verhuizing. Afvalcontainers zijn gemakkelijk via internet te bestellen. Deze worden dan vervolgens naar de gewenste bestemming gebracht zodat u zelf geen extra voertuigen hoeft te huren om de container te vervoeren. Klik op de onderstaande button en huur snel en voordelig een afvalcontainer in Roosendaal.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Een container online huren voor gebruik in Roosendaal

Door een container online te huren voor Roosendaal kunt u aardig wat geld besparen vergeleken met wanneer u zelf de deur uit moet om uw afval af te voeren. Uw online bestelde afvalcontainer leveren wij op de gewenste bestemming, zodat u de container zelf niet hoeft te verplaatsen. Waar u wel op moet letten is dat de meeste containerleveranciers een beperkt levergebied hebben. Wilt u een container huren in Roosendaal, zorg er dan voor dat de leverancier in de omgeving van Zeeland bezorgt. Het bezorggebied is vaak op de website zelf te zien. Zeelandafvalcontainers is de meest geschikte leverancier in de omgeving van Roosendaal! Heeft u de juiste leverancier gevonden, dan kunt u vervolgens beginnen met het uitzoeken van een container. Afhankelijk van de leverancier heeft u aardig wat opties om uit te kiezen. Zo kunt u een container kiezen die precies groot genoeg is om al het puin op te ruimen zonder dat u er te veel voor betaalt. De grootte van containers worden aangegeven in kubieke meter. Containers met een grotere inhoud zullen over het algemeen meer kosten om te huren. Voor iedere afvalstroom is er een ander soort container beschikbaar. Zorg ervoor dat u de juiste container kiest voor het type afval dat u wilt afvoeren.

Afval container voor puin huren in Roosendaal

Wilt u vooral puin afvoeren, dan gaat u voor een puin afvalcontainer bestellen. Puin container in Roosendaal nodig? Deze container is ideaal voor afval tijdens renovaties en de bouw. Onder puin wordt vervolgens een aantal dingen verstaan. Samenvattend omvat het stenen, bakstenen, metselwerkpuin, grindtegels en dakpannen. Waar u op moet letten is dat er ook veel dingen zijn die niet in deze container vervoert mogen worden. Afvaltypes die u niet mag vervoeren met een puincontainer zijn gips, asfalt, dakgrind, puinzakken en asbest. Deze materialen worden niet als puin afval gezien. Puin container huren in Roosendaal?

Afval container voor de bouw en sloop

De afvalcontainer voor de bouw en sloop is veelzijdiger dan de afvalcontainer voor puin. In deze container mag u veel meer dan alleen puin opbergen. Daarbij komt echter wel een hogere prijs kijken. Ook in deze container mag u alles opbergen dat te maken heeft met puin. U mag daarbij ook glas, grofvuil, vloerbedekking, papier, karton, plastic, kunststof en hout opbergen. Een aardig lijstje dus van spullen die u mag opbergen in een bouwcontainer. Echter zijn er ook materialen die u niet mag afvoeren als bouw en sloopafval. Zo mag u geen accu’s, olie, vetresten, banden, koelkasten, dak afval, asbest en elektrische apparaten in de bouw en sloop afvalcontainer deponeren.

Andere afval container huren in Roosendaal

Ook voor allerlei andere soorten afval die niet van de bouw of sloop komen, kunt u een container huren nabij Roosendaal. Zo kunt u een container huren in Roosendaal voor het opruimen van bewerkt hout. Houd er rekening mee dat deze container alleen bedoeld is voor houten meubels zonder kunststof onderdelen. Hoewel bomen en struiken ook als hout gezien wordt, is deze container niet bedoeld voor onbewerkt hout. Voor onbewerkt hout is er een speciale tuinhoutcontainer. In de tuinhout container mag u wel onbewerkt hout stoppen. Voor kleinere stukjes hout van struiken en andere planten moet er een speciale groenafval container gebruikt worden. Groenafval omvat takken, snoeiafval, hooi, stro, plantenresten, struiken en Gft-afval.

De juiste container huren in Roosendaal

Er zijn een aantal factoren waar u op moet letten tijdens het bestellen van de juiste container. Ten eerste moet u rekening houden met de soort, hoeveelheid en grootte afval waarvoor u een container nodig heeft. Voordat u een container wilt huren in Roosendaal moet u eerst vaststellen wat er allemaal opgeruimd moet worden. Afval moet namelijk goed gescheiden worden waardoor u niet allerlei verschillende soorten afval in dezelfde container kan stoppen. Voor verschillende afvalstromen moet u meerdere soorten containers bestellen.

De hoeveelheid is van belang omdat het niet toegestaan is om een overvolle container te laten afvoeren. Uw container moeten wij namelijk veilig kunnen verplaatsen over de weg en dat kan niet wanneer de container tot ver boven de rand is gevuld met afval. Maak daarom altijd een ruime schatting.

Het ophalen van containers

Bij Zeeland Afvalcontainers profiteert u van onze gratis ophaal service. Met deze service zullen wij de container weer ophalen wanneer deze vol is. Op deze manier hoeft u zelf het afval niet naar een andere locatie toe te brengen. Op de pagina waar u een afvalcontainer kan huren in Roosendaal of andere plekken zoals Kapelle en Overzande,  kunt u ook direct de ophaaldatum doorgeven. Het ophalen is inbegrepen in de kosten van een container huren in Roosendaal. Betalen? Dat doet u heel eenvoudig met iDeal.