Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren Middelburg

Door een container te huren in Middelburg kunt u eenvoudig een grote hoeveelheid afval opruimen. Het huren van een afvalcontainer is de ideale optie om afval van bijvoorbeeld een verbouwing in een keer uit huis te krijgen. Online kunt u afval containers huren die vervolgens naar de gewenste locatie toe wordt gestuurd. De container kunt u vervolgens vullen met afval en laten weghalen. Zo hoeft u zelf niet te zoeken waar u het afval heen kan brengen. Een milieupark is namelijk niet altijd in de buurt.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Online een container huren in Middelburg

Online is het heel makkelijk om een container te huren in Middelburg. Met Zeelandafvalcontainers heeft u namelijk een professionele leverancier van afvalcontainers nabij Middelburg. Op onze website kunt u vanuit veel steden in Zeeland een container huren. Niet alleen in Middelburg, maar ook in Roosendaal, Bergen op zoom en Goes. Het voordeel van online een container huren in Middelburg is dat alles heel makkelijk en snel gedaan kan worden. De verschillende opties voor containers zijn al voor u op een rijtje gezet waardoor u alleen een keuze moet maken tussen de verschillende opties. Op een afgesproken datum wordt de afvalcontainer vervolgens op uw locatie geleverd. Wij kunnen de container in de meeste gevallen al binnen 24 uur leveren. Zorg er dus altijd voor dat u minstens een dag voor het begin van uw klus een container huurt.

Soorten afval containers

U kunt niet zomaar al het soort afval in één container stoppen. Afval moet namelijk ook gesorteerd en gerecycled worden. Daarom zijn er speciale containers voor ieder soort afval dat weggegooid kan worden. De eerste soort is een puin container. Met deze container kunt u puinafval en grofvuil in Middelburg opruimen. Onder puin afval worden stenen, bakstenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen verstaan. Het is dus vooral afval dat tijdens de bouw wordt gemaakt. Alles wat geen puin is, mag niet in deze container afgevoerd worden.

Wilt u een container huren nabij Middelburg waar u een grotere variatie aan afval in kwijt kunt, dan huurt u een bouw en sloop container. In deze container mag u alles wat onder puin valt afvoeren. In de bouw en sloop container mag u bovendien ook hout, plastic, kunststof, gips, grof vuil, glas, vloerbedekking, papier en karton afvoeren. U mag hier dus bijna alle restmaterialen instoppen na een bouw of sloop. Let er wel op dat u geen elektrische apparaten, banden, accu’s en olie in deze container doet. Voor een grotere variatie aan afval zult u extra moeten betalen, maar dit is het zeker waard. Eén afvalcontainer waarin u meer soorten afval kunt afvoeren, is namelijk voordeliger dan het huren van meerdere afvalcontainers.

Wilt u alleen hout opruimen, dan kiest u voor het huren van een hout container. In deze container kunt u al het bewerkt hout kwijt. Let er wel op dat het enkel hout moet zijn, er mag geen ander materiaal zoals kunststof aan het hout vast blijven zitten. Onbewerkt hout rechtstreeks uit uw tuin mag hier niet in geplaatst worden. Voor onbewerkt hout van bijvoorbeeld bomen kiest u voor een tuinhout container. Er is ook een groen afval container waar u kleine plantenresten in kan stoppen. Wilt u alle het afval uit uw tuin in 1 container stoppen, dan kiest u voor een container voor grofvuil in Middelburg.

Afval laten ophalen

Het afval dat u heeft verzameld, hoeft u bij Zeelandafvalcontainers niet zelf ergens heen te brengen. Heeft u een volle container? Dan doen wij deze ophalen of wisselen voor een lege container. Wanneer u een container huurt in Middelburg kunt u alvast aangeven wanneer u wilt dat wij de container ophalen. Maak hiervoor een inschatting van de benodigde tijd voor de klus en geef aan ons door op welke datum wij de container kunnen afvoeren.

Hier moet u op letten bij een container huren in Middelburg

Wanneer u een container wilt huren in Middelburg zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Bij het kiezen van een container is het belangrijk om te weten wat voor afval opgeruimd moet worden. Voor aanvang van uw klus kunt u hiervan een verwachting maken. Wanneer u gaat slopen bedenkt u bijvoorbeeld welke materialen er worden verwijderd. Wanneer u het niet zeker weet, kunt u extra betalen en kiezen voor de zekerheid van alle afvalcontainers. U heeft ook de keuze uit verschillende container maten. Natuurlijk betaalt u voor een grotere maat meer, maar de grootste maat is bij veel klussen broodnodig. Zorg dat u het aantal vuil dat opgehaald moet worden goed inschat. Een container mag niet overvol raken. Een overvolle container kunnen wij namelijk niet vervoeren in Middelburg.  Zorg er voor dat u de maat kiest waarbij het vuil niet meer dan 20 centimeter boven de rand uitsteekt. Heeft u nog vragen over een container huren in Middelburg? Neem dan gerust contact met ons op!