Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren Hulst

Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen en bent u woonachtig in de omgeving van Hulst? Dan zal daar veel afval bij komen kijken. Wij van Zeeland Afvalcontainers raden u dan ook aan om een container te huren in Hulst. Een container is ideaal om efficiënt en makkelijk al uw afval af te voeren. U heeft hierbij de keuze uit verschillende typen afvalcontainers met uiteenlopende afmetingen. Over de levering en afvalwerking hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat regelen wij voor u! Het enige wat u nog hoeft te doen is de juiste afvalcontainer bestellen.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Online een container huren in Hulst

Als u van plan bent om een afvalcontainer te huren, kunnen wij u helpen. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten afvalcontainers en afmetingen voor al uw klussen. Onze afvalcontainers zijn eenvoudig te bestellen op onze website. De gewenst afvalcontainer in Hulst wordt de volgende dag geleverd. Is uw container vol? Dat is geen probleem, wij kunnen deze omwisselen voor een nieuwe container of wij kunnen de container ophalen om uw afval te verwerken. U hoeft zich hier dus geen zorgen om te maken. Het afvoeren van uw afval nemen wij dus volledig uit handen met een afvalcontainer in Hulst.

Omdat wij all-in prijzen hanteren, komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Deze all-in prijs is voor een huurperiode van vier weken, inclusief en plaatsen en ophalen van de container. Mocht u de container langer dan de standaard periode van vier weken willen huren, dan kost u dit € 2,- extra per dag.

Verschillende soorten afvalcontainers

Afval moet natuurlijk goed gesorteerd en gerecycled worden. Door ons ruime aanbod aan diverse containers in Hulst, vindt u altijd de geschikte container voor uw klus. Zorg er wel voor dat u de juiste afmeting bestelt, zodat de container niet te vol is wanneer wij deze komen ophalen. Ook willen we u erop attenderen de juiste afvalcontainer te kiezen die geschikt is voor uw afvalstroom. Om u een overzicht te geven van de verschillende soorten afvalcontainers van Zeeland Afvalcontainers hebben wij ze hier op een rij gezet;

Puincontainer

Een puincontainer is ideaal als u flink aan het verbouwen bent en een grote container voor puinafval als (bak)stenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen, nodig heeft. Een groot voordeel van een puincontainer huren is dat alles in één keer afgevoerd kan worden. In onze webshop kunt u een puincontainer huren met twee inhoudsmaten: een container van 3m³ of een container van 6m³.

Bouwafval container

Een bouwcontainer huren kan handig zijn als u gaat verbouwen of een pand gaat leegruimen. In een bouwcontainer mogen diverse materialen als; glas, grofvuil, papier en karton, gips, hout, metalen etc. Als u een bouwcontainer in Hulst wil huren dan kunt u kiezen uit te maten: 3m³, 6m³, 9m³ of 10m³.

Houtafval container

Een houtcontainer huren in Hulst is een goedkope en handige manier om van uw houtafval af te komen. U kunt in één keer grote hoeveelheden houtafval weggooien. Onze houtafvalcontainers zijn, zoals alle andere container, in diverse maten verkrijgbaar.

Grofvuil container

Bij Zeeland Afvalcontainers kunt u een grofvuil container huren in vier verschillende maten. In deze container kunt u zonder milieutoeslagen uw grofvuil, als; meubels, sanitair, tegels, metalen, kunststof en nog veel meer, deponeren.

Groenafval container

Wilt u uw tuin onder handen nemen? Dan raden we u aan om een groenafval container te huren. U mag hier afval als takken, hooi, plantenresten, struiken en GFT-afval in gooien. Ook is deze container makkelijk te huren in diverse afmetingen op onze website.

Tuinhout container

Bij ons bent u ook aan het juiste adres als u een tuinhout container wilt huren. Wij bieden tuinhout containers in Hulst aan voor een scherpe prijs. In deze container mag u geïmpregneerd hout, gecreosoteerd hout , MDF hout, maar ook spaanplaten en hard -en softboard kwijt.

Voor een duidelijk overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers die u in Hulst kunt huren, kunt u hier klikken.

Afvalcontainers laten ophalen in Hulst

Zeeland Afvalcontainers biedt als extra voordeel dat alle afvalcontainers in Hulst standaard opgehaald worden met onze ophaalservice. Door deze service zorgen wij ervoor dat uw container opgehaald wordt zodra die vol is. Op deze manier hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen project en zorgen wij voor de afvalwerking die hierbij komt kijken. Door dit formulier in te vullen zal de container in Hulst op de afgesproken datum opgehaald worden. Het ophalen van de container is inbegrepen bij de kosten van het huren van een afvalcontainer bij Zeeland Afvalcontainers. Is uw afvalcontainer in Hulst vol, maar heeft u nog meer afval? Dan is dat ook geen probleem. U kunt via container wisselen een nieuwe container bestellen en bij het afrekenen aangeven dat het om een wissel gaat. Zo komen wij uw volle container ophalen, en een nieuwe container voor u plaatsen.

Container huren bij Zeeland Afvalcontainers

Zeeland Afvalcontainers is een geschikte en professionele leverancier van containers in en nabij Hulst. Wij bieden een goede service en dienstverlening voor al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u voor het beste tarief een container kan huren om uw afval op te ruimen. Een container huren is een prettige manier om van al afval af te komen. Zo hoeft u zelf niet meer heen en weer te rijden naar de stortplaats. Op deze manier bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden over een container huren in Hulst? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!