Container huren Bergen op Zoom

Container huren

Gaat u binnenkort aan de slag met een grote verbouwing of opruiming? Dan heeft u waarschijnlijk veel afval. De meest efficiënte manier om van dit afval af te komen is een container huren in Bergen op Zoom. Met een afvalcontainer bespaart u een tijd en geld. Wanneer u het afval zelf gaat afvoeren naar een stortplaats, dan bent u veel tijd kwijt aan het op en neer rijden. Ook maakt u de nodige kosten door op en neer te rijden en de stortplaats te bezoeken. Op onze website bestelt u eenvoudig een container voor al uw afval.

Alle afvalcontainers

Zeeland Afvalcontainers Puincontainer

Puincontainers

Zeeland Afvalcontainers Bouwcontainer

Bouwafval containers

Zeeland Afvalcontainers houtcontainer

Houtafval containers

Zeeland Afvalcontainers Grofvuil container

Grofvuil containers

Zeeland Afvalcontainers Groencontainer

Groenafval containers

Zeeland Afvalcontainers Tuinhout container

Tuinhoutcontainers

Puin container huren

Wilt u een puin container huren in Bergen op Zoom? Dan kunt u het formaat van de puin container zelf kiezen. Hoeveel puin u heeft, is natuurlijk verschillend per klus. De puin container is verkrijgbaar in de maten 3m³ en 6m³. Mocht u nog meer puin hebben? Dan kunt u de container laten verwisselen voor een nieuwe, lege container.

Met de puincontainer kunt u onder andere stenen, grind, metselpuin, grindtegels en dakpannen afvoeren. U kunt overigens geen gips, asfalt, dakgrind, puinzakken, asbest en gasbeton afvoeren in de puincontainer.

Bouwafval container huren

Wanneer u op korte termijn een bouwafval container nodig heeft, dan kunt u deze huren in onze webshop. Met een bouwafval container kunt u al uw bouwafval eenvoudig afvoeren. Een bouwafval container kan handig zijn wanneer u gaat verbouwen of een woning moet leegruimen. Verbouwen of leegruimen gaat op een efficiënte manier, omdat u niet steeds naar de stortplaats hoeft te rijden. De bouwafval container is te verkrijgen in de maten: 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³.

U kunt in de bouwafval container onder andere glas, grofvuil, vloerbedekking, papier en karton, gips, plastic en kunststof, hout, puin en metalen afvoeren. Accu’s, olie, vetresten, autobanden, koelkasten, matrassen, vriezers, dak afval, asbest en elektronische apparaten mag u echter niet afvoeren in een bouwafval container.

Houtafval container huren

Heeft u binnenkort een verbouwing of tuinrenovatie? Dan heeft u waarschijnlijk veel houtafval te vervoeren. In dat geval is een houtafval container huren in Bergen op Zoom dé oplossing. Met een houtafval container kunt u in één keer een hoop afval afvoeren. U hoeft dus niet meer zelf op en neer te rijden naar de stortplaats, zo houdt u tijd en geld over. Het enige wat u hoeft te doen is de container te bestellen in onze webshop. De houtafval containers zijn verkrijgbaar in de maten: 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³.

In de houtafval container mag u hardboard, geperst hout, zachtboard, kozijnen, houten platen en spaanplaten afvoeren. Wat u niet in de hout afvalcontainer mag afvoeren is: beschoeiingen, geïmpregneerd hout, bomen, struiken en hout met kunststof.

Grofvuil container huren

Zit u midden in een verbouwing of grote opruiming? Dan is het huren van een grofvuil container in Bergen op Zoom een slimme en efficiënte oplossing om al uw grofvuil af te voeren. De container bespaart u een hoop tijd, omdat u niet meer op en neer hoeft te rijden naar de stortplaats. Ook kost het storten van afval vaak een bepaald bedrag. Wanneer u meerdere keren naar de stortplaats gaat kunnen deze kosten aardig oplopen. De grofvuil container is een efficiënte manier om van uw grofvuil af te komen. U kunt in onze webshop een grofvuil container huren in de maten: 3m³, 6m³, 9m³ of 10m³.

In de grofvuil container kunt u onder andere meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloop/afvalhout. Echter mag u in de grofvuil container geen koelkasten, vriezers, autobanden, vetresten, dakleer, spuitbussen, kitspuiten, verfblikken, asbesthoudend materiaal, matrassen of elektronische apparaten afvoeren.

Groenafval container huren

Een container huren in Bergen op Zoom voor uw groen afval is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u de tuin gaat renoveren kan het zijn dat u een hoop tuinafval heeft. De groenafval container is dé oplossing om uw groenafval op een efficiënte manier af te voeren. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinafval kunt u een container huren. U kunt de groenafval container namelijk huren in de maten: 3m³, 6m³, 9m³of 10m³. Zo weet u altijd dat u voldoende ruimte heeft om uw groenafval af te voeren.

In de groenafval container kunt u onder andere takken, snoei/maaiafval, hooi en stro, plantenresten, struiken en GFT-afval afvoeren. Wat u niet in de groenafval container mag afvoeren is: steen, zand en grond, bewerkt hout en ander afval dan groenafval.

Grondafval container huren

Gaat u de grond in uw tuin verversen? Dan moet u natuurlijk de oude grond kunnen afvoeren. Door een grondafval container te huren in Bergen op Zoom, kunt u op een efficiënte manier uw grondafval afvoeren. U hoeft niet op en neer te rijden naar de stortplaats, zo bespaart u een hoop tijd en geld. Daarom is de grondcontainer een goedkope manier om uw grondafval af te voeren.

U mag in de grondafval container onder andere zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten weggooien. Wat u niet mag afvoeren in deze container zijn: boomstronken, wortels, grind, olie, hout en plastic.

Tuinhout container huren

Heeft u een grootschalige tuinrenovatie op de planning staan? Dan heeft u vast veel tuinhout afval dat afgevoerd moet worden. In dat geval kunt u op onze webshop een tuinhout container huren. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinhout kunt u geschikte tuinhout container bestellen. U heeft de keuze uit een tuinhout container van 3m³ of 6m³.

In de tuinhout container mag u onder andere geïmpregneerd hout, gecreosoteerd hout, MDF, spaanplaat en hard- en softboard afvoeren. U mag in de tuinhout container geen groenafval, puin, plastic/folie, overig hout of asbesthoudend materiaal afvoeren.

Container huren Bergen op Zoom

Wilt u een container huren in Bergen op Zoom? Dan kan dit eenvoudig en snel online via onze webshop. Op werkdagen wordt de container de volgende dag al op de gewenste locatie gebracht wanneer deze voor 13:00 uur op de voorafgaande dag wordt besteld. Wanneer de container vol zit wordt deze omgewisseld voor een nieuwe. Zo kunt u direct verder met afval afvoeren tijdens de klus. Heeft u voldoende aan één container? Dan komen wij deze ophalen wanneer u klaar bent met uw klus. Een container huren is een efficiënte en prettige manier om van uw afval af te komen. Zo hoeft u niet meer heen en weer te rijden naar de stortplaats. Ook bespaart u geld op benzine en andere kosten die u maakt voor het afvoeren zelf.

Naast in Bergen op Zoom, leveren wij ook containers in Roosendaal, Middelburg en Goes.