Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container huren Bergen op Zoom

Gaat u binnenkort aan de slag met een grote verbouwing of opruiming? Dan heeft u waarschijnlijk veel afval. De meest efficiënte manier om van dit afval af te komen is een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom. Met een afvalcontainer bespaart u veel tijd en geld. Wanneer u het afval zelf gaat afvoeren naar een stortplaats, dan bent u veel tijd kwijt aan het op en neer rijden naar de stortplaats. Op onze website bestelt u eenvoudig een afvalcontainer voor al uw afval, zonder dat u zelf nog de deur uit hoeft voor het afvoeren van uw afval. Wel zo makkelijk om uw aandacht bij uw project of klus te houden! Container huren in Bergen op Zoom?

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Puin container huren

Wilt u een puin container huren in Bergen op Zoom? Dan kunt u het formaat van de puin container zelf kiezen. Hoeveel puin u heeft, is natuurlijk verschillend per klus. Indien u meer puin heeft dan verwacht en de container te klein blijkt, kunt u de container laten vervangen door een nieuwe, lege container door simpelweg een nieuwe container te bestellen en aan te geven dat het om een wissel gaat. Met de puincontainer kunt u onder andere stenen, grind, metselpuin, grindtegels en dakpannen afvoeren. U kunt overigens geen gips, asfalt, dakgrind, puinzakken, asbest en gasbeton afvoeren in de puincontainer.

Bouwafval container huren

Wanneer u op korte termijn een bouwafval container nodig heeft, dan kunt u deze huren via slechts enkele klikken in onze webshop. Met een bouwafval container kunt u al uw bouwafval eenvoudig afvoeren. Een bouwafvalcontainer is handig omdat u niet steeds naar de stortplaats hoeft te rijden, waardoor u efficiënt kunt verbouwen of leegruimen. U kunt in de bouwafval container onder andere glas, grofvuil, vloerbedekking, papier en karton, gips, plastic en kunststof, hout, puin en metalen afvoeren.

Houtafval container huren Bergen op Zoom

Heeft u binnenkort een verbouwing of tuinrenovatie? Dan heeft u waarschijnlijk veel houtafval te vervoeren. In dat geval is een houtafval container huren in Bergen op Zoom dé oplossing. Met een houtafval container kunt u in één keer een hoop afval afvoeren. In de houtafval container mag u hardboard, geperst hout, zachtboard, kozijnen, houten platen en spaanplaten afvoeren. U mag geen beschoeiingen, geïmpregneerd hout, bomen, struiken en hout met kunststof afvoeren in de houtafvalcontainer.

Grofvuil container huren

Zit u midden in een verbouwing of grote opruiming? Dan is het huren van een grofvuil container in Bergen op Zoom een slimme oplossing om al uw grofvuil af te voeren. De grofvuil container is een efficiënte manier om van uw grofvuil af te komen. In de grofvuil container kunt u onder andere meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloop/afvalhout kwijt.

Groenafval container huren

Een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom voor uw groen afval is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u de tuin gaat renoveren kan het zijn dat u een hoop tuinafval heeft. De groenafval container is dan ook dé oplossing om uw groenafval op een efficiënte en gemakkelijke manier af te voeren. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinafval kunt u een container huren in een formaat die past bij uw klus.  In de groenafval container kunt u onder andere takken, snoei/maaiafval, hooi en stro, plantenresten, struiken en GFT-afval afvoeren. Wat u niet in de groenafval container mag afvoeren is: steen, zand en grond, bewerkt hout en ander afval dan groenafval.

Grondafval container huren Bergen op Zoom

Gaat u de grond in uw tuin verversen? Dan moet u natuurlijk de oude grond kunnen afvoeren. Door een grondafval container te huren in Bergen op Zoom, kunt u op een efficiënte manier uw grondafval afvoeren. U hoeft niet op en neer te rijden naar de stortplaats, zo bespaart u een hoop tijd en geld.

U mag in de grondafval container onder andere zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten weggooien. Wat u niet mag afvoeren in deze container zijn: boomstronken, wortels, grind, olie, hout en plastic.

Tuinhout container huren

Heeft u een grootschalige tuinrenovatie op de planning staan? Dan heeft u vast veel tuinhout afval dat afgevoerd moet worden. In dat geval kunt u in onze webshop een tuinhout container huren. Afhankelijk van de hoeveelheid tuinhout kunt u geschikte tuinhout container bestellen. In de tuinhout container mag u onder andere geïmpregneerd hout, gecreosoteerd hout, MDF, spaanplaat en hard- en softboard afvoeren. U mag in de tuinhout container geen groenafval, puin, plastic/folie, overig hout of asbesthoudend materiaal afvoeren. Tuinhout container huren in Bergen op Zoom?

Container huren Bergen op Zoom

Wilt u een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom? Dan kan dit eenvoudig en snel online via onze webshop. U heeft bij de containersoorten de keuze uit de formaten 3m³, 6m³ en 9m³. De container van 9m ³ hebben we tevens beschikbaar in een gesloten variant. Op werkdagen wordt de container de volgende dag al op de gewenste locatie gebracht wanneer deze voor 13:00 uur op de voorafgaande dag wordt besteld. Wanneer de container vol zit wordt deze omgewisseld voor een nieuwe. Zo kunt u direct verder met afval afvoeren tijdens de klus. Heeft u voldoende aan één container? Dan komen wij deze ophalen wanneer u klaar bent met uw klus.

Een container huren is een efficiënte en prettige manier om van uw afval af te komen. Naast in Bergen op Zoom, leveren wij ook containers in Roosendaalin hoofdstad Middelburg en het nabijgelegen Goes.