Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Container bestellen

Bent u bezig in een grote verbouwing of staat er een verbouwing op de planning? Dan kunt u een container bestellen bij Zeeland Afvalcontainers. Bij ons kunt u gemakkelijk online een container bestellen. We hebben verschillende containers voor ieder project groot of klein. Of u nu een verbouwing aan het voorbereiden bent of een tuinrenovatie op de planning heeft staan. Zeeland Afvalcontainers heeft alle containers die u nodig heeft. Wilt u ook een afvalcontainer bestellen? Bekijk dan snel al onze opties.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Puin container bestellen

Bij het afvoeren van puin, is een puin container aan te raden. Bij een grote verbouwing komt veel puin vrij en door een container te bestellen en naast uw woning te plaatsen, kunt u dit afval makkelijk afvoeren. Wij komen namelijk de container brengen en weer ophalen.

Nu een Puin container bestellen

Bouw- en sloopafval

Een bouw container bestellen? Dat kunt u doen als u veel bouw- en sloopafval heeft van een verbouwing. We hebben verschillende formaten bouw containers, dus voor elk project de container die u nodig heeft.

Hout container bestellen

Een afvalcontainer bestellen voor hout? Dan kunt u bij Zeeland Afvalcontainers een hout container online bestellen. Het voordeel van een container huren bij Zeeland Afvalcontainers is dat de afvalcontainer vier weken mag blijven staan. Dit is bij de prijs inbegrepen net als het vervoer van de container. Dit is ideaal aan een container bestellen bij Zeeland Afvalcontainers.

Grond container

Heeft u veel grond over? Bijvoorbeeld bij een renovatie aan uw tuin of als u uw grond gaat verversen. Dan kunt u een grond container bestellen bij Zeeland Afvalcontainers. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende formaten containers zodat, de container die u nodig heeft op uw terrein geplaatst kan worden.

Container bestellen over grofvuil

Bij een grote verhuizing of het uitzoeken van een woning komt u veel grofvuil tegen. Dit kunt u gemakkelijk en in één keer afvoeren in een grofvuil container. Wilt u die container online bestellen? Dan kan dat bij Zeeland Afvalcontainers.

Groenafval container bestellen

Groenafval over? Te veel voor in de groene bak bij een renovatie van de tuin? Huur dan een afvalcontainer voor groenafval bij Zeelandafvalcontainers. U kunt de container bestellen via onze website.

Tuinhout container

Ook als u tuinhout wilt afvoeren dan bent u bij Zeeland Afvalcontainers aan het juiste adres. Een tuinhout container kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij hebben de afvalcontainers die u nodig heeft.

Afvalcontainer bestellen?

Wilt u een afvalcontainer bestellen? Bestel dan online de container bij Zeeland Afvalcontainers. Binnen een paar klikken heeft u de container bestelt en wordt deze op de juiste locatie bezorgd en weer opgehaald.

Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 3m3
Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 6m3-container-huren
Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 9m3-container-huren
container-huren-Zeeland Afvalcontainers Sinke Recycling Groep Afvalcontainers 10m3 Gesloten