Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Dat een container huren een veilige, snelle en gemakkelijke manier is voor het afvoeren van afval (in het bijzonder bouwafval), is iets wat u zelf moet ervaren. De keuze is reuze wanneer het gaat om verschillende manieren om afval af te voeren en voor een ieder zal het verschillen wat de beste optie is. Wel laten we u graag kennis maken met de voordelen van het huren van een bouwcontainer en helpen we u graag met de keuze of de bouwcontainer wel de meest geschikte voor u is. Meer weten? Lees dan snel verder!

Vragen over het huren van een bouwcontainer? Bel direct 078-204 02 46 of bekijk onze veelgestelde vragen. Liever meteen een bouwcontainer huren? Ga dan snel naar onze webshop!

Gemengde afvalstromen, en toch duurzaam

Al onze containers zijn gericht op een specifieke afvalstroom zodat wij afval gescheiden inzamelen. Doen wij dit niet, wordt afval onbruikbaar voor recycling en dat willen we met oog op het milieu graag vermijden. De bouwcontainer is net als de grofvuil container een uitzondering op de regel als het gaat om losse afvalstromen. De bouwcontainer is namelijk gericht op een combinatie van meerdere afvalstromen, waaronder bijvoorbeeld ook zowel puinafval als houtafval. Toch is de keuze voor deze container alsnog een duurzame keuze gezien wij het afval uit deze containers bij aankomst op ons terrein alsnog scheiden. De bouwcontainers zijn vanwege deze extra handeling prijziger dan de andere containers. Heeft u alleen te maken met bijvoorbeeld puinafval of houtafval? Ga dan voor de houtcontainer of puincontainer!

Gratis plaats- en ophaalservice

Bij al onze containers, zo ook de bouwcontainer, is er een gratis plaats- en ophaalservice inbegrepen bij onze prijzen. Voor beiden geldt dat u zelf een datum kiest, waarbij we bij het ophalen op deze afgesproken dag zelf komen leveren en bij het ophalen binnen drie werkdagen na de opgegeven datum uw container komen ophalen. Zo houdt u de huurperiode zelf gemakkelijk in de hand én hoeft u zelf de deur niet uit voor het afvoeren van uw gevulde bouwcontainer.

Evenals de gratis plaats- en ophaalservice, zijn de kosten voor het verwerken van het afval en vier weken containerverhuur ook al inbegrepen bij onze prijzen. Zo bieden we een complete service voor all-in prijzen en weet u precies waar u aan toe bent met een bouwcontainer huren.

Drie formaten van de bouwcontainer

De bouwcontainer is beschikbaar in drie formaten, waarmee we dé oplossing voor bouwafval bieden voor iedere klus van zowel grote als kleine omvang. Bij de keuze voor een bepaald formaat is het aan te raden om de verwachte hoeveelheid afval naar boven af te ronden bij het bestellen van een bouwcontainer. Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid namelijk hoger uit dan van tevoren gedacht. Houd hier rekening mee bij het kiezen van uw ideale container.

Andere container huren?

Bekijk dan het volledige aanbod in onze webshop en kies de container die past bij uw verbouwing of klus. U heeft naast de bouwcontainer nog de keuze uit grofvuil containers, puincontainers, houtcontainers, groencontainers en grondcontainers.

Vragen over het huren van een container? Neem dan contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen!