Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Afvalcontainer huren Zeeland

Heeft u binnenkort een verbouwing op de planning staan? Dan heeft u waarschijnlijk veel puin en afval wat u kwijt moet. De meest efficiënte manier om van dit afval af te komen is een afvalcontainer huren in Zeeland. Met een afvalcontainer van Zeeland Afvalcontainers bespaart u veel tijd en geld. Zo hoeft u niet meer heen en weer te rijden naar de stortplaats of milieustraat. Bij ons bestelt u gemakkelijk en online een container voor al uw afval. We komen de afvalcontainer bij u thuis leveren en ophalen.

Alle afvalcontainers

Bekijk alle reviews

Zeeland Afvalcontainers transport
Ma t/m vr voor 13.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
huur-Zeeland-Afvalcontainers
4 weken huur, daarna €2,00 per dag.

Puin container huren Zeeland

Wilt u een puin container of afvalcontainer huren in Zeeland? Dan kunt u bij ons, zelf via de website de container bestellen en het juiste formaat van de puin container kiezen. De hoeveelheid puin die u heeft varieert natuurlijk per project. Als blijkt dat u meer puin heeft dan verwacht en de gehuurde container te klein is, dan is het mogelijk deze te laten vervangen door een nieuwe lege container. Geef aan dat u de container wilt omwisselen en wij maken dit mogelijk. Puin container huren in Zeeland? Bestel dan bij Zeeland Afvalcontainers. Met de puin container in Zeeland kunt u onder meer metselpuin, grindtegels, dakpannen, grind en andere stenen afvoeren. Een puin container is niet geschikt voor gips, puinzakken gasbeton, asbest of dakgrind. Puin container huren in Zeeland? Klik hier voor de container.

Bouwafval container huren Zeeland

Via enkele klikken kunt u op onze website een afvalcontainer huren in Zeeland. Wij hebben verschillende formaten bouwafval containers in ons assortiment zitten. Met één van deze containers kunt u het bouwafval eenvoudig afvoeren. Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen? Neem dan een bouwafval container van Zeeland Afvalcontainers. U kunt in een bouwafval container onder meer glas, vloerbedekking, karton, gips, kunststof, hout, puin en glas kwijt. Afvalcontainer huren in Zeeland? Bestel de container hier.

Houtafval container huren in Zeeland

Heeft u veel hout af te voeren na een verbouwing of bij een tuinrenovatie? Denk dan aan Zeeland Afvalcontainers. Bij ons kunt u een houtafval container bestellen. Op deze manier hoeft u niet heen en weer te rijden naar de stortplaats en kunt u gemakkelijk het houtafval scheiden. Afvalcontainer huren in Zeeland? Bestel dan via Zeeland Afvalcontainers de houtafval container die u nodig heeft. In een houtafval container mag u geperst hout, zachtboard, hardboard, kozijnen, houten platen en spaanplaten afvoeren. Wat mag er niet in? Beschoeiingen, geïmpregneerd hout, bomen, struiken en hout met kunststof.

Grofvuil container huren Zeeland

Wilt u een afvalcontainer huren in Zeeland? Dan kunt u bij Zeeland Afvalcontainers een grofvuil container huren. Een grofvuil container is een handige oplossing als u in een grote verbouwing zit. U mag hier o.a. meubels, raambekleding, sanitair, hout, tegels, kunststof, tuinmeubels, fietsen en metalen in kwijt. Meer weten over een afvalcontainer huren in Zeeland? Neem dan contact met ons op.

Groenafval container huren

Een container voor groenafval nodig? Deze kunt u ook huren bij Zeeland Afvalcontainers. We hebben verschillende soorten afvalcontainers. Wanneer u de tuin gaat aanpakken en renoveren heeft u waarschijnlijk veel groenafval, dit kunt u dan afvoeren in een groenafval container. We hebben verschillende formaten, zo hebben we altijd een container die past bij uw klus. In een groenafval container kunt u takken, hooi, stro, struiken en GTF-afval afvoeren. Wat mag er niet in de afvalcontainer? Steen, zand, grond en bewerkt hout.

Grondafval container huren in Zeeland

Een grondafval container huren in Zeeland? Deze container heeft u nodig als u de grond in uw tuin gaat verversen. U moet dan de oude grond afvoeren. Bij Zeeland Afvalcontainer kunt u verschillende afvalcontainers huren en hebben wij verschillende formaten grondafval containers. Door een grondcontainer bij uw woning te hebben, hoeft u niet heen en neer te rijden naar de stortplaats en zo bespaart u dan weer kosten en tijd. In een grondafval container mag: zand, veen, aarde, tuinaarde, grasmatten, klei en graszonden. Wat mag er niet in? Plastic, olie, hout, wortels en boomstronken. Grondcontainer huren in Zeeland? Bestel hier!

Tuinhout container huren

Gaat u uw tuin helemaal verbouwen en renoveren? Denk dan van tevoren aan een tuinhout container. Wilt u een afvalcontainer huren in Zeeland? Bestel dan uw tuinhout container bij Zeeland Afvalcontainers. We hebben verschillende formaten containers die passen bij uw klus. Wat mag er in een tuinhout container? Hard- en softboard, spaanplaat MDF, geïmpregneerd hout en gecreosoteerd hout. U mag geen groenafval, puin, plastic en overige hout of asbesthoudende materialen afvoeren.

Container huren in Zeeland?

Wilt u een container huren in Zeeland. Dan kunt u online de juiste afvalcontainer huren bij Zeeland Afvalcontainers. Bestel gemakkelijk en snel de container die u nodig heeft. Wij komen de container brengen en ophalen op het afgesproken tijdstip en dan kunt u gelijk aan de slag. We hebben containers in de volgende formaten: 3m³, 6m³, 9m³ en 10m³. Dus voor elke klus de juiste container. Op werkdagen wordt de container de volgende dag al op de gewenste locatie gebracht wanneer de container voor 13.00 uur op de voorafgaande dag wordt besteld. Als de container te vol zit dan kunnen we deze omwisselen en kunt u direct weer verder met uw klus.  Afvalcontainer huren in Zeeland? Bestel bij ons de juiste container!

Zeeland Afvalcontainers 3m3 container
Zeeland Afvalcontainers 6m3 container
Zeeland Afvalcontainers 9m3 container
Zeeland Afvalcontainers 10m3 gesloten container