Skip to main content
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen door eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bestellen

Wisselen

Ophalen

Dan heeft u een mooie middenmaat te pakken! Bij Zeeland Afvalcontainers vind u namelijk containers in 3 formaten: een 3m3 container, een 6m3 container en een 9m3 container. Zo vindt u voor iedere klus, zowel groot als klein, een passende container en hoeft u zelf nooit meer de deur uit voor het afvoeren van afval. Meer weten over de containers in ons aanbod? Of wilt u meer weten over hoe een 6m3 container huren in zijn werk gaat? Lees dan snel verder, dan leggen we het uit!

Meteen al vragen over het huren van een 6m3 container of een van onze andere containers? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag!

Het containeraanbod: alle 6m3 containers

De 6m3 container is te verkrijgen in zes verschillende varianten: de bouwcontainer, de grofvuil container, de houtcontainer, de puincontainer, de grondcontainer en de groencontainer. Uw containerkeuze hangt dan ook af van uw afvalstroom en zo staat er bij iedere container in onze webshop aangegeven wat er wel én wat er niet in de desbetreffende 6m3 container afgevoerd mag worden. Grofvuil en bouwafval zijn hierbij gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat ze bestaan uit meerdere afvalstromen, waaronder bijvoorbeeld hout- en puinafval. Deze afvalstromen zijn duurder om te verwerken omdat het afval uit deze containers eerst nog gescheiden moet worden bij aankomst op onze werkplaats. Om deze reden zijn de tarieven van deze containers dan ook hoger dan die van anderen.

Is de 6m3 container het juiste format voor mijn klus?

Zoals hierboven al aangegeven bestaat er naast de 6m3, ook nog een 3m3 of 9m3 container. U kunt dus altijd nog een kleinere of grotere container dan de 6m3 kiezen. Kies bij twijfel tussen twee formaten altijd voor het grotere formaat van de container. Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid afval namelijk hoger uit dan van te voren gedacht en zo voorkomt u dus dat u achteraf net te weinig ruimte heeft in de container. Daarbij mag het afval in de container slechts 20 cm boven de rand van de container uitsteken. U dient dus ook hier rekening mee te houden.

Heeft u toch een andere afvalstroom dan van tevoren gedacht?

Geen probleem, dit kan gebeuren! Wanneer u de container al ontvangen heeft, kunt u altijd nog wisselen van afvalstroom die u in de 6m3 container gaat deponeren. Had u dus een puincontainer besteld en heeft u toch te maken met grofvuil doordat u naast puin ook houtafval heeft? Dan is dit geen probleem zolang u zich vervolgens wel aan de geschikte afvalstroomrichtlijnen voor de grofvuil container houdt.
Mocht het afval duurder zijn dan de afvalstroom waarvoor u de container besteld had ontvangt u een aanvullende factuur via een bijbetalingslink van iDEAL. Indien het afval goedkoper is ontvangt u verschil binnen 5 werkdagen van ons terug!

Meteen een 6m3 container bestellen?

Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel de container die past bij uw afvalstroom! Vragen over het huren van een 6m3 container of hulp nodig bij het uitzoeken van uw container? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!